Liels Paldies Aleksandram un Jeļenai par mūsu Skaistākās dienas iemūžināšanu!
Aleksandrs ir profesionāls video meistars, kuram arī pati tehnika ir no labākajām, bet, lai video iegūtu to mīļumu un burvību, nepieciešama Jeļenas palīdzība! Kas īpašs ir šiem videooperātoriem? Varu vien teikti, ka tas ko viņi dara ir kas vairāk kā tikai video uzņemšana! Viņus saista ne tikai mīlestība pret darbu, bet arī mīlestība vienam pret otru! Un to var just!
Mūsu kāzās videooperators guva nelielas traumas, par kurām es personīgi uzzināju tikai pāris dienas pēc kāzām! Droši vien kāds cits jau būtu apstājis filmēšanu vai ko citu, bet kā saka pats Aleksandrs: “Šis ir mans darbs un nekas man nevar traucēt!”  Lieliska attieksme, Lieliska komunikācija un Lielisks kāzu video!
Savu kāzu filmu mēs parādijām mūsu itaļu draugiem, kuri kā reiz nodarbojas arī ar kāzu filmēšanu, izteica ļoti daudz komplimentu par augsti kvalitatīvi izveidotu filmu un ka Italijā darot visu daudz vienkāršak/prastāk!
Tā kā nedomājiet daudz un izvēlaties šos jaukos video meistarus un Jūsu Skaistākā diena būs iemūžināta kā pasaka, ko rādīsiet visiem un paši arī ar prieku skatīsieties 100-ām reižu!

28.06.2015